Lada'nın beklenen otomobili Kalina, 20 bin YTL'ye Türkiye'de

Kaynak : Takvim
Haber Giriş : 18 Haziran 2007 08:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Lada'nın uzun yıllardır beklenen sedan sınıfındaki yeni modeli Kalina, 19 bin 980 YTL fiyatla Türkiye'de satışa sunuldu. Lada Kalina'nın Euro 4 standartlarına uyumlu 1.6 lt motoru şehiriçi ve şehirdışı kullanımlarda yüksek performans ve yakıt tasarrufu sağlıyor.

60 bin km garanti

Kalina'da, yol bilgisayarı, uzaktan kumandalı radyo-CD ve MP3 çalar, şık yol göstergeleri ve ergonomik koltuklar, aydınlatmalı torbido gözü, pratik eşya gözleri, sesli uyarı sistemi, yolcu ve sürücü okuma lambası sürüş keyfini artıran ayrıntılar arasında yer alıyor. Kalina'nın çelikle güçlendirilmiş gövdesi, darbe anında sürücünün ve yolcuların en az hasar görmeleri için darbe emici kırılım noktalarıyla donatıldı. 2 yıl ya da 60.000 km garantisi bulunan Lada Kalina'lar için 7 gün 24 saat yol yardım hizmeti de mevcut. Lada yetkili servisleri de, ucuz yedek parça ve kaliteli servis garantisiyle kullanıcıların hizmetinde.

1.400 adet satılacak

Bu yıl sonuna kadar bin 400 adet satış hedefi olan Lada Kalina, geliştirilen teknik ve donanım özellikleri ile yine en kolay alınan otomobil olma özelliğini sürdürecek. Kalina'nın ağustosta 5 kapı versiyonu ve 2008 başında ise STW modeli Türkiye'ye gelecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber