DP: Bucak operasyonu kasıtlı olarak ilk mitingimize denk getirildi

Haber Giriş : 20 Haziran 2007 16:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Demokrat Parti Basın ve Propagandadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğulhan Oğultürk, DP Şanlıurfa milletvekili adayı Sedat Bucak'ın da adının geçtiği Kaldırım operasyonunun, dün Aydın'da yapılan ilk seçim mitinglerine özellikle denk getirildiğini düşündüğünü söyledi.

Oğulhan Oğultürk, ANKA'nın Sedat Bucak'ın da ifadesinin alındığı Kaldırım operasyonu sonrası DP'nin olumsuz yönde etkilenip etkilenmeyeceği yönündeki sorularını yanıtladı. Oğultürk, konuyu basından takip ettiklerini belirterek, ?sadece ve sadece kendisi konuyla ilgili olarak soru sorulması için çağrılmış. Konuyla alakası olmadığı dair beyanının olduğunu biliyoruz? dedi.

Sedat Bucak'ın çek ve senet çetesine yönelik bir operasyonda adının geçmesinin DP'nin imajını etkilemeyeceğini düşündüklerini dile getiren Oğultürk, ?Kendisi, ülkede hizmet etmiş birisi, defaten de milletvekilliği yapmış olmasında dolayı da ben partimizi etkileyeceğini düşünmüyorum. Kaldı ki hakkında verilmiş olan bir karar da yok? dedi.

Oğultürk, Sedat Bucak'ın adının da geçtiği operasyonun ilk mitinglerinin yapıldığı güne özellikle denk getirildiğini düşündüğünü de sözlerine ekledi. Oğultürk, ?ilk mitingimize biraz özellikle getirtirilmiş olabileceğini düşünüyorum? diyşe konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber