Görevi başında kalp krizi geçiren polis memuru hayatını kaybetti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Haziran 2007 14:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- GÖREVİ BAŞINDA KALP KRİZİ GEÇİREN POLİS MEMURU HAYATINI KAYBETTİ

- 2 ÇOCUK BABASI POLİS MEMURU İÇİN DÜZENLENEN CENAZE TÖRENİNE DEVLET BAKANI KÜRŞAD TÜZMEN DE KATILDI

- ÖLEN POLİS MEMURUNUN KIZLARINI TESELLİ EDEN TÜZMEN:

- "HERHANGİ BİR SIKINTIDA BU AĞABEYİNİZİ ARAYIN, HER ZAMAN YANINIZDA OLACAK"

HÜSEYİN KAR

MERSİN (İHA) - Mersin'de, Güneykent Polis Karakolu'nda görevli 45 yaşındaki polis memuru Nadim Baydur, görevi başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. 2 çocuk babası polis memuru için düzenlenen cenaze törenine katılan Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, polis çocuklarına, "Herhangi bir sıkıntıda bu ağabeyinizi arayın, her zaman yanınızda olacak" dedi.

Bu sabah saat 05.30 sıralarında görevli olduğu Güneykent Polis Karakolu'nda kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden 20 yıllık polis memuru Nadim Baydur için, Mersin Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi. Törene, bir dizi program için Mersin'de bulunan Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen'in yanı sıra Vali Yardımcıları Ardahan Totuk ile Ahmet Büyükçelik, Mersin Emniyet Müdür Vekili Süleyman Ekizer, ölen polis memurunun eşi, çocukları ve yakınları ile emniyet mensupları katıldı.

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden polis memuru Nadim Baydur'un Türk bayrağına sarılı cenazesinin meslektaşlarının omzunda getirilerek katafalka konulmasıyla başlayan törende, Baydur'un özgeçmişi okundu ve meslek yaşamı boyunca elde ettiği başarılar anlatıldı. Tören, yapılan duanın ardından son bulurken, eşi ve çocukları Nadim Baydur'un ardından uzun süre gözyaşı döktü.

Acılı aileyi Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen teselli etmeye çalıştı. Önce polis memurunun eşi Sadet Baydur'un yanına gelen Tüzmen, "Sizlerin acılarını paylaşmamız çok zor. Allah sizlere sabır versin" dedi.

Ardından kızları Dilek (17) ve Duygu Baydur'un (15) yanına giden Bakan Tüzmen, "Çok üzüntülüyüz. Babanız çok kahraman ve çok mert bir insan. Çok genç yaşta kaybettik. En verimli çağında kaybettik onu. 45 yaşında böyle bir güneşin batması çok acı. Sizler onun adını iyi yaşatın diyoruz. Allah kuvvet versin. Herhangi bir şeye ihtiyacınız olursa, ağabeyiniz her zaman burada" diye konuştu.

Tüzmen, başsağlığı diledikten sonra tören alanından ayrılırken, polis memuru Nadim Baydur'un cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketi Elazığ'a gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber