Uzman çavuş otomobille işçilerin arasına daldı

Kaynak : Zaman
Haber Giriş : 26 Haziran 2007 14:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde direksiyon hakimiyetini yitiren uzman çavuş, belediye işçilerinin arasına daldı. Kazada biri ağır 9 işçi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Kamil Kara Bulvarı Şehit Arif Yıldız üst geçiti altında öğle saatlerinde meydana geldi.

Üst geçit altında çalışan işçiler mola verip yol kenarında dinlenirken, S.V'nin (22) kullandığı 01 UE 951 plakalı otomobil yol kenarında oturan işçilerin arasına daldı.

Kazada Ali Kalın (43), Ali Berk (55), Mustafa Dalkıran (43), Cengiz Han Güler (27), Adem Süvari (57),Mustafa Özat (31), Necdet Kuşçu (47), Adnan Gönül (40), Selahattin Cinkara (54) isimli işçiler çeşitli yerlerinden yaralandı.

Olay yerine sevk edilen ambulanslarla yaralı işçiler Kadirli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste ilk yapılan müdahaleden sonra durumu ağır olan ve başından yaralanan belediye işçisi Ali Berk, Osmaniye Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Hastane başhekimi Fikret Güldür, ''Yaralılara ilk müdahale doktorlarımız tarafından yapıldı. Ali Berk isimli yaralı Osmaniye devlet hastanesine sevk edildi. Kaza da bir kişinin ayağı, bir kişinin de kolu kırıldı. Diğer işçilerin hayati tehlikesi yok.'' dedi.

Olayı duyan yaralı yakınları hastaneye akın etti. Kadirli Belediye Başkanı Mustafa Türkmenoğlu ve belediye çalışanları hastaneye gelerek yaralılara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Görgü şahitlerinin ifadesine göre sürücü S.V 'nin arabasının teybiyle oynadığını ve direksiyon hakimiyetini kaybettiğini söyledi.

Edinilen bilgiye göre sürücü S.V'nin Ankara'nın Haymana ilçesinde Uzman Çavuş olarak görev yaptığı ve Kadirli'ye izine geldiği öğrenildi. Olaydan sonra S.V., polis tarafından gözaltına alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber