Simitçiye bozkurt işareti öğretti

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 28 Haziran 2007 07:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MHP Ankara milletvekili adayları, Siteler esnafını ziyaret etti, esnafa kırmızı karanfil dağıttı. Deniz Bölükbaşı, Cihan Paçacı ve Tuğrul Türkeş vatandaştan yoğun ilgi gördü. MHP Genel Sekreteri Paçacı, 9 yaşındaki bir simitçiye 20 YTL verdi. Bozkurt işareti yaparak, ?Bunu biliyor musun? diye soran Paçacı, simitçinin bilmediğini söylemesi üzerine, ?Gel sana öğreteyim? dedi. Paçacı, küçük simitçiye bozkurt işareti yaptırdı.

TOKADI AKP YİYECEK

Tuğrul Türkeş de MHP'nin CHP ile koalisyon kuracağı söylentilerini hatırlatan bir vatandaşa, ?Yok öyle yağma. MHP, tek başına iktidara gelecek? dedi.

Partisinin Kırşehir mitingine katılacağını belirten Bölükbaşı, Osmaniye ve İstanbul mitinglerine de katılmak istediğini söyledi. Bölükbaşı, Başbakan'ın Niğde mitinginde TOKİ Başkanı Bayraktar'ın basın danışmanı Uğur Dülekalp'in Üsteğmen Türker Doğru'ya yumruk atmasını, ?AKP, tokadın sesini 23 Temmuz sabahı duyacak? diye değerlendirdi. Bölükbaşı, AKP'nin sınır ötesi operasyon yapma kararı alamayacağını savunarak, ?AKP, ABD ve Barzani'ye operasyon yapmama sözü vermiştir. Bunun için Barnazi'yle 15-20 milletvekili pazarlığı yapılmıştır? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber