Ak Parti'li Kılıç trafik kazası geçirdi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Temmuz 2007 12:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Samsun Milletvekili ve 3. sıra adayı Suat Kılıç, Samsun-Bafra karayolunda trafik kazası geçirdi. Suat Kılıç ve babası Hüseyin Kılıç, kazadan yara almadan kurtuldu.

55 AK 655 plakalı cipiyle 19 Mayıs ilçesinden Samsun'a doğru gelen Milletvekili Suat Kılıç'ın, 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu Kavşağı'nda önüne kontrolsüz şekilde 2 araç çıktı.

Kılıç, araçlara çarpmamak için direksiyonu kırınca yoldan çıkarak tarlaya girdi. Suat Kılıç ve babası Hüseyin Kılıç hafif yan yatan otomobilden yara almadan kurtuldu. Kaza anını anlatan Suat Kılıç, AK Parti Vezirköprü Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katılmak üzere 19 Mayıs ilçesindeki evindenbabası Hüseyin Kılıç ile birlikte yola çıktığını belirterek, "Kaza, 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu önünde meydana geldi. Kavşaktan kontrolsüz bir şekilde otomobiller çıktı. Otomobillerin ne sağından ne de solundan geçebildik. Bu nedenle otomobilimiz tarlaya girdi" dedi.

Kaza nedeniyle seçim çalışmalarına ara vermeyeceğini belirten Kılıç, "Biz, 'durmak yok' dedik. Yola devam. Otomobilimizi kaza yerinde bıraktık, seçim çalışmalarına devam ediyoruz" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber