TTNet'ten, iki yeni ADSL kampanyası

Haber Giriş : 03 Temmuz 2007 17:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TTNet, yeni ADSL kullanıcılarına yönelik Yaz Fırtınası kampanyasından sonra, temmuzda mevcut kullanıcılar için Son Sürat Yaz Fırsatı ve ÖnerKazan kampanyası ile girdi.

Türk Telekom'un iştiraki olan internet servis sağlayıcısı TTNet, temmuz ayına 2 yeni ADSL kampanyası başlatarak girdi. Son Sürat Yaz Fırsatı ve ÖnerKazan adı altında başlatılan kampanyaların her ikiside mevcut ADSL kullanıcısını hedefliyor.

2 Temmuz-31 Ağustos tarihlerinde geçerli olacak Son Sürat Yaz Fırsatı kampanyası, herhangi bir abonelik taahhütü olmayan mevcut ve yeni ADSL kullanıcılarından 24 ay abonelik taahhütü imzalayanlara, aylık kullanım ücretlerinde 12 ay boyunca yüzde 12 indirim avantajı sağlıyor.

Son Sürat Yaz Fırsatı kampanyası, hem mevcut hemde yeni kullanıcılara sunulsa da asli olarak mevcut kullanıcılar düşünülerek başlatılmış izlenimi veriyor. Keza, TTNet'inyeni ADSL abonesi olacak kullanıcılara yönelik 31 Ağustos'a kadar devam eden Yaz Fırtınası kampanyası, aylık ücrette yıl sonuna kadar yüzde 55'e varan indirim ve ücretsiz modem hediyesi ile çok daha fazla avantaj sağlıyor.

TTNet'in bir diğer başlattığı ÖnerKazan kampanyası ise, hem arkadaşını TTNet ADSL'le tanıştıran, hem de arkadaşı sayesinde TTNet ADSL'le tanışanlara 5 YTL'lik indirim avantajı sağlıyor.

ADSL abonesiyseniz TTNet'in ÖnerKazan kampanyası sayfasındaki ilgili alana ADSL hizmet numaranızı giriyorsunuz. Daha sonra karşınıza çıkacak penceredeki ilgili alana, arkadaşınızın telefon numarasını girerek önerinizi yapıyorsunuz. Arkadaşınızın oturduğu yerde ADSL hizmeti varsa, kampanya için geçerli referans numarası size ve arkadaşınıza e-posta ile gönderiliyor.

Arkadaşınız bu referans numarasıyla Türk Telekom Ofisleri'ne giderek aboneliğini başlatırsa hem sizin hem de arkadaşınız ilk faturasında 5 YTL indirim yapılıyor. 5 YTL indirimi, arkadaşınız, 31 gün geçerlilik süresi olan referans numarasıyla TTNet ADSL abonesi olduğu takdirde kazanabiliyorsunuz. Bir fatura döneminde en fazla 3 arkadaşınızı önererek indirim kazanabiliyorsunuz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber