Artvin ve Manisa'da polis cinneti: 6 ölü

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 04 Temmuz 2007 13:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Artvin ve Manisa'da iki polis memurunun ayrı ayrı geçirdikleri cinnet sonucunda 6 kişi hayatını kaybetti.

ARTVİN'in Murgul İlçesi'nde polis memuru Ahmet İhsan Ayan, dün gece eşi, oğlu ve iki polis memuru arkadaşını öldürdü. Ayan, olay sonrası tutuklandı.

Murgul Emniyet Amirliği'nde görevli polis memuru 38 yaşındaki Ahmet İhsan Ayan, dün saat 23.30 sıralarında, birlikte nöbet tuttuğu arkadaşı evli ve iki çocuk babası polis memuru 34 yaşındaki Zühtü Avşar'ı belirlenemeyen bir nedenle öldürdü. Ayan'ın bu cinayet sırasında tabancasının iki şarjöründeki tüm mermileri boşalttığı belirlendi. Ahmet İhsan Ayan cinayet sonrası gözaltına alındı.

Cinayetin, polis memurunun tansiyon hastası olan eşi Sibel Ayan'a sabah saatlerinde, sağlık ekipleri eşliğinde söylenmesine karar verildi. Ancak bu sabah saat 08.00'de polis lojmanlarındaki Ayan ailesine ait eve giden sağlık ekipleriyle ve polisler, korkunç bir manzara ile karşılaştı. Katil zanlısı polis memuru Ahmet İhsan Ayan'ın eşi 33 yaşındaki Sibel Ayan ve 5 yaşındaki oğlu Oğuzhan Ayan, vücutlarına isabet eden çok sayıda mermiyle hayatlarını kaybetmiş halde bulundu.

Soruşturma için Ayan ailesinin karşı dairesinde oturan bekar polis memuru 31 yaşındaki Süleyman Kaygısız'ın da kapısını çalan polisler, cevap alamayınca kapıyı kırarak eve girdi ve genç polis memurunun da cesedini buldu. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü ve cinayetlerin nedeninin belirlenmesine çalışıldığı belirtildi.

Bu arada, olayda hayatını kaybeden ve Giresun nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen polis memuru Zühtü Avşar'ın eşi ve iki çocuğunun il dışında bulunduğu öğrenildi.

MANİSA' DA DA POLİS CİNNETİ

Manisa'da evli ve 2 çocuk babası 15 yıllık polis memuru, bir kadını beylik tabancasıyla öldürdükten sonra intihar etti.

Alınan bilgiye göre, Manisa Emniyet Müdürlüğü Koruma Şubesi'nde görevli polis memuru M.K (38), 75. Yıl Mahallesi'nde bir apartmanın 4 katında S.T'yi (31) beylik tabancasıyla vurdu. Daha sonra M.K, aynı silahla yaşamına son verdi.

Apartmanda silah seslerinin duyulması üzerine komşuları, durumu hem polise hem de S.T.'nin kayınpederi N.T.'ye bildirdi.

Polislerle eve giren N.T, gelini ve bir erkeği kanlar içinde buldu.

Olay sırasında camiye gittiğini belirten N.T, 3 torununun sokakta oynadığını, oğlunun ise işe gittiğini belirtti.

S.T'nin komşuları, polis memuru M.K'nın zaman zaman eve gelip gittiğini ifade ettiler.

Olay yerine gelen Çocuk Şubesi Müdürlüğü görevlileri, yaşamını yitiren kadının 3 çocuğunu olay yerinden uzaklaştırdı.

Evli ve 2 çocuk babası polis memuru M.K ile S.T'nin cesetlerinin İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderileceği belirtilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber