Gökçek: Mumcu arkadaşım, görüşemez miyim

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Temmuz 2007 13:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ANAVATAN Genel Başkanı Erkan Mumcu ile görüşmesi ile ilgili olarak, iki kişi arasındaki konuşmanın söz konusu iki kişiyi ilgilendireceğini belirterek, "Dedikodulara inanmayın... Ben arkadaşımla konuşamaz mıyım? İki arkadaş görüşemez mi? Ben Sayın Mehmet Ağar'la da Deniz Baykal'la da görüşüyorum" dedi.

Gökçek, gazetecilerin "ANAVATAN ve DYP'nin Demokrat Parti adı altında birleşmesi sürecinde Mumcu ile yaptığınız bir görüşmenin söz konusu birleşmeyi engellediğine dair iddialar var" şeklindeki soruları üzerine, şunları kaydetti:

"Basında uydurma haber yapmaya meraklı yazarlar var, inanmayın... Benim ne konuştuğum sizi ne ilgilendirir. İki kişi arasındaki konuşma o iki kişiyi ilgilendirir. Ben arkadaşımla konuşamaz mıyım? İki arkadaş görüşemez mi? Ben Sayın Mehmet Ağar'la da Deniz Baykal'la da görüşüyorum."

Gökçek, Tüketici Dernekleri'nin kendisi hakkında suç duyurusunda bulunacağına ilişkin bir soruya da, "Bunları ciddiye almayın. Onların işi dernekçilik değil. Gündeme gelmek için yapıyorlar" yanıtını verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber