Tarım ve Köyişleri Bakanlığı 'disiplin amirleri yönetmeliğinde' değişiklik yapıldı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 16 Temmuz 2007 09:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MADDE 1 ? 26/4/2000 tarihli ve 24031 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Disiplin Amirleri Yönetmeliğinin Disiplin Amirleri ve Üst Disiplin Amirleri Listesindeki, (A) MERKEZ TEŞKİLATI bölümünün 3 üncü grubunda yer alan "A.P.K. KURULU BAŞKANLIĞI" başlığı "STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI" olarak, aynı grupta yer alan bütün "Kurul Başkanı" ifadeleri "Strateji Geliştirme Başkanı" olarak değiştirilmiştir.

MADDE 2 ? Aynı Yönetmeliğin Disiplin Amirleri ve Üst Disiplin Amirleri Listesindeki, (A) MERKEZ TEŞKİLATI bölümünün 9 uncu grubundaki SAVUNMA SEKRETERLİĞİ başlığı altında (b) sırasında yer alan Savunma Uzmanının ÜST DİSİPLİN AMİRİ olarak belirtilen "Müsteşar" ifadesi "Müsteşar Yardımcısı" olarak değiştirilmiştir.

MADDE 3 ? Aynı Yönetmeliğin Disiplin Amirleri ve Üst Disiplin Amirleri Listesinin, (B) TAŞRA TEŞKİLATI bölümünün 3 üncü grubundaki BAKANLIĞA DOĞRUDAN BAĞLI KURULUŞ MÜDÜRLÜKLERİ başlığı altında (a) sırasında DİSİPLİN AMİRİ olarak belirtilen "İlgili Genel Müdür" ifadesi "İlgili Genel Müdür Yardımcısı" olarak, ÜST DİSİPLİN AMİRİ olarak belirtilen "İlgili Müsteşar Yardımcısı" ifadesi ise "İlgili Genel Müdür" olarak değiştirilmiştir.

MADDE 4 ? Aynı Yönetmeliğin Disiplin Amirleri ve Üst Disiplin Amirleri Listesinin, (B) TAŞRA TEŞKİLATI bölümünün BAKANLIĞA DOĞRUDAN BAĞLI KURULUŞ MÜDÜRLÜKLERİ başlığı altındaki (g), (h), (ı) sıralarının son sütununda yer alan "Bakan", "Müsteşar" ve "İlgili Müsteşar Yardımcısı" ifadeleri yürürlükten kaldırılmıştır.

MADDE 5 ? Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 6 ? Bu Yönetmelik hükümlerini Tarım ve Köyişleri Bakanı yürütür.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber