Başkent'te belediyeler mazbatalarını almaya devam ediyor

Başkent'te seçimi kazanan belediye başkan adayları, ilçe seçim kurullarından mazbatalarını almaya devam ediyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Nisan 2019 12:17, Son Güncelleme : 06 Nisan 2019 12:21
Başkent'te belediyeler mazbatalarını almaya devam ediyor


Ankara'da mazbatalarını alıp, yeni görevine başlayan başkan adayları:

PURSAKLAR HALKI 'AYHAN YILMAZ' DEDİ

AK Parti Pursaklar'da aday değişikliğine gitti, 3 dönemdir görev yapan Selçuk Çetin yerine eski milletvekili Ayhan Yılmaz'ı aday gösterdi ve seçimi Ayhan Yılmaz kazandı. Devir teslim töreninde Yılmaz, "Bizler hizmet yarışında bayrağı daha da yukarıya taşıyıp, bizden sonra gelecek olan arkadaşımıza emanet etmek için hep birlikte çalışacağız" diye konuştu.

ŞEREFLİKOÇHİSAR'DA ESKİ BAŞKAN GÖREVE DEAM

Şereflikoçhisar'ın yeni başkanı AK Partili Memiş Çelik, görevi eski başkan Ferda Polat'tan aldı. Çelik, "Halkımız, bizi hiçbir zaman mahcup etmedi. Dördüncü dönem bize ruhsat verdi" ifadelerini kullandı.

DÖRDÜNCÜ DÖNEMİNE DEVAM EDEN TEK BAŞKAN ÇAMLIDERE'DEN

Ankara'da 4'üncü dönemine devam eden tek başkan olan AK Partili Çamlıdere Belediye Başkanı Hazım Caner Can, mazbatasını aldıktan sonra, "Çamlıdere'de yeni dönem tanıtım dönemi" dedi.

SİNCAN'DA SONRADAN BAŞKAN OLAN MURAT ERCAN SEÇİMİ KAZANDI

Sincan'da seçimi kazanan Murat Ercan, ilçe seçim kurulundan mazbatasını aldı. Ercan, "Her bir vatandaşımızın memnuniyeti bizim için önemli bir kriter olacak" diye konuştu.

AYAŞ'TA AK PARTİ'Lİ BURHAN DEMİRBAŞ SEÇİMİ KAZANDI

Ayaş'ta yeniden belediye başkanı seçilen AK Partili Burhan Demirbaş, mazbatasını meclis üyeleriyle birlikte aldı. Demirbaş, "Bizlere bu onuru ve gururu yaşatan tüm hemşerilerimize en kalbi duygularımla şükranlarımızı sunarım" şeklinde konuştu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber