İmamoğlu'ndan Gül'ün İstanbul açıklamasına cevap

YSK'nın kesin olmayan seçim sonuçlarına göre İBB Başkanlığını kazanan Ekrem İmamoğlu, Abdullah Gül'ün İstanbul seçimlerine ilişkin yapmış olduğu açıklamaya cevap verdi

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 13 Nisan 2019 07:15, Son Güncelleme : 13 Nisan 2019 07:22
İmamoğlu'ndan Gül'ün İstanbul açıklamasına cevap

YSK'nın Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanan CHP'li Ekrem İmamoğlu'ndan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün açıklamalarına ilk yorum geldi.

İMAMOĞLU'NDAN GÜL'E: SESİ DAHA GÜR ÇIKMALI

Cuma namazı çıkışı yaptığı açıklamasında 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün İstanbul seçimleriyle ilgili yapmış olduğu "Bize yapılanı güçlü olunca başkasına yapmamamız gerekiyor" açıklamasına değinen İmamoğlu, "Kendisine teşekkür ederim. Bu sürece yorum yapması sevindirici. Ama seslerinin daha gür çıkmasını isterim. Bu ses bu kadar yumuşak tonda olmamalı." şeklinde konuştu.

"Abdullah Gül'den çarpıcı İstanbul seçim sonuçları açıklaması" haberini okumak için tıklayın

İmamoğlu, İBB'deki ihale iddialarına da değinerek "Bu 12 günü mercek altına alacağız, ne yapılmış ne yapılmamış. Oradaki onbinlerce çalışana güveniyorum. Siyasi iradenin zorlamasıyla tek bir işlem yapmasınlar. Onlar ne Ekrem İmamoğlu'na ne başkasına hizmet edecekler." açıklamasını yaptı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber