Bahçeli, Mansur Yavaş'ı hedef aldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırı hakkında yeni bir açıklama yapan MHP lideri Devlet Bahçeli, bu kez de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef aldı. Saldırının bütün yönleriyle incelenmesi gerektiğini ifade eden Bahçeli, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı'nın olay mahallinden Genel Başkanı'nı bırakıp kaçması titizlikle araştırılmalı, olayların içinde parmağının olup olmadığı analiz edilmelidir" dedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Nisan 2019 23:38, Son Güncelleme : 22 Nisan 2019 23:41
Bahçeli, Mansur Yavaş'ı hedef aldı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başkanlık Divanı Toplantısının ardından yazılı basın açıklamasında bulundu.

Eleştirilerini sürdüren Bahçeli, "Mehmetçik katilleriyle örtülü ittifak yapanların, HDP'yle aynı kareye girenlerin, YPG'ye terör örgütü demekten acziyet yaşayanların protesto edilmeleri neredeyse kaçınılmaz iken, adeta meydan okur gibi, hiçbir tedbir almadan, güvenlik güçlerini bilgilendirmeden, şehit ailesine bilgi vermeden şehit cenazesine katılmaları eğer gaflet değilse, kesinlikle bir gizli gündemin sonucudur. Ne üzücüdür ki, şehidimiz Yener Kırıkcı'yı ne anan ne de hatırlayan olmuştur. Aziz vatan evlatlarına Berat Gecesi'nde saldıran hainler ikinci plana düşerken Sayın Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırılar ön plana geçmiştir. Çubuk'un Akkuzulu köyünün yüksek duyarlılığı, şehidimizin geride bıraktığı acı ve yası dikkate alınmamış, muhtemel provokasyonlar göz ardı edilmiştir. Bize göre bunun izahı yoktur. CHP'nin, HDP ve PKK ittifakı sıcaklığını hala korurken yöre halkının infialini ve galeyana gelme ihtimalini hesaba katmamak hem ufuksuzluk hem de siyasi mağduriyet tesis etme hazırlığıdır."

MANSUR YAVAŞ'I HEDEF ALDI

Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırının faillerinin gözaltına alındığını anımsatan Bahçeli, "Her şey hukuk içinde yürütülmektedir. Kuşkusuz menfur saldırı bütün yönleriyle, bütün unsurlarıyla incelenmeli, adli ve idari soruşturma ve kovuşturma süreçleri derinleştirilerek temin ve takviye edilmelidir. Gizli kapaklı hiçbir şey kalmamalıdır. Provokasyon varsa, oyun varsa, tuzak varsa, organize bir tertip ve tezgah kurulmuşsa mutlaka deşifre edilip sonuçlar milletimizle paylaşılmalıdır. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı'nın olay mahallinden Genel Başkanı'nı bırakıp kaçması titizlikle araştırılmalı, olayların içinde parmağının olup olmadığı analiz edilmelidir" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber