Başhekim yardımcısı Doktor kandil programına giderken kazada öldü

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Temmuz 2007 11:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

DOKTOR VE ENİŞTESİ KANDİL PROGRAMINA GİDERKEN KAZADA ÖLDÜ

- GAZİ DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİM YARDIMCISI MİKROBİYOLOJİ UZMANI DR. AYHAN PEKBAY VE ENİŞTESİ, REGAİP KANDİLİ DOLAYISIYLA DÜZENLENEN PROGRAMA GİDERKEN GEÇİRDİKLERİ TRAFİK KAZASINDA HAYATLARINI KAYBETTİ

MUAMMER AY

SAMSUN (İHA) - Samsun Gazi Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Ayhan Pekbay ile eniştesi, Regaip Kandili dolayısıyla düzenlenen programa giderken geçirdikleri trafik kazasında hayatlarını kaybetti.

Liman Mahallesi Atatürk Bulvarı Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu karşısında akşam saat 21.40 sıralarında meydana gelen kazada, Samsun'da bir marketler zincirinin sahibi olan Nail Çınar (39) yönetimindeki 55 DL 335 plakalı cip, şehir merkezinden Atakum istikametine seyir ederken yoldan çıkarak refüjdeki palmiye ağacına çarpıp karşı şeride geçerek Gazi Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ayhan Pekbay'ın (43) kullandığı 55 AY 510 plakalı otomobile çarptı. İki aracın kafa kafaya çarpışması

sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Dr. Ayhan Pekbay, ambulansla Samsun Devlet Hastanesi'ne, yanında bulunan eniştesi Mehmet Özbülbül (45) ise Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatlarını kaybetti.

Kazada yaralanan cip sürücüsü Nail Çınar ile aynı araçta bulunan Serpil Çınar (30) ve 3 yaşındaki Muhammet Efe Çınar, Gazi Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Amasya'nın Merzifon ilçesi Tapu Kadastro Müdürlüğü'nde çalışan Mehmet Özbülbül'ün, eşinin ağabeyi olan Dr. Ayhan Pekbay'ın yanına geldiği ve Esenevler Mahallesi'ndeki evlerinden Büyük Camii yanında düzenlenen Regaip Kandili programına katılmak için yola çıktıkları öğrenildi. Evli ve 1 çocuk babası Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Ayhan Pekbay'ın ölümü, ailesi ve meslektaşlarını yasa boğdu. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber