Sahte profesör referansıyla dolandırıcılık

Datça Belediyesi'nin web sitesini kopyalayarak çakma acı badem macunu satan çete şimdi de sahte profesörleri referans gösterip insan hayatıyla oynuyor

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 11 Mayıs 2019 09:58, Son Güncelleme : 11 Mayıs 2019 19:39
Sahte profesör referansıyla dolandırıcılık

Muğla'nın Datça Belediyesi'nin WEB sitesini 2 yıl önce kopyalayıp belediye başkanı adına acı badem macunu satan şebeke bu kez sosyal medyaya el attı. Akciğer rahatsızlıklarını tedavi ettiği iddiasıyla Facebook ve Instagram'da reklam yapan zanlılar, kullanıcıların linke tıklamasını sağlıyor. Satış sayfasına yönlendirilenler, 1'i ABD'li 2 profesör, 1 operatör ve 1 uzman doktorun macunu öven yorumuyla karşılaşıyor.

ŞİFA DEĞİL, ZEHİR SAÇIYOR

Datça Belediyesi, geleneksel 'acı badem macunu' diye bir ürünlerinin olmadığını belirtilerek şu uyarıyı yaptı: "Araştırmalar sonucunda zerdali çekirdeği, kayısı çekirdeği ve acı bademin yüksek miktarda tüketiminin ölümle sonuçlanabileceği gerçeğine ulaşılmıştır."

HAYALET DOKTORLAR

Akşam Gazetesi, söz konusu doktorlarla Türkive ve ABD'deki çalıştıkları sağlık kurumlarını araştırdı. Ancak hastanelerin de doktorların da sahte olduğu tespit edildi. Satış sitesinde 7/24 hizmette olduğu belirtilen İstanbul'a ait telefon numarasına ulaşılamıyor. Sayfadaki 'sipariş ver' butonuna tıklandığında ise ürünler sorunsuz şekilde satın alıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber