Memura 5 yıldızlı tatil rüşveti

Haber Giriş : 26 Temmuz 2007 14:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Batman'da sürücü kurslarına yönelik yapılan operasyonda memurlara Antalya'da 5 yıldızlı otelde tatil rüşveti verildiği ortaya çıktı.

Yılmaz Ekinci'nin haberi

Batman'da sürücü kurslarına yönelik yapılan operasyonda aralarında memur, şube müdürü, doktor ve sürücü kurs sahiplerinin de bulunduğu toplam 16 kişi göz altına alınmıştı. Soruşturma kapsamı genişletilince ilginç ipuçlarına ulaşıldı. Batman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalarda görevli memura sahte belge düzenleme karşılığında rüşvet olarak para ve Antalya'da 5 yıldızlı otelde tatil yapma imkanı sunulduğu ortaya çıktı

TATİL DÖNÜŞÜ ENSELENDİ

Batman da sürücü kurslarına yönelik yapılan operasyon sonucunda bir çok belge ve dokümanlara el konulurken görevli memura rüşvet olarak 5 yıldızlı otelde tatil imkanı sunulduğu ortaya çıktı. Batman Emniyet müdürlüğü kaçakçılık ve Organize suçlar şube müdürlüğü tarafından yapılan soruşturma sonucunda Antalya'da tatil yapan memur tatil yaptığı sırada yakalanmak istenmiş ancak memuru kaldığı otelde değil de tatil dönüşü Batman girişinde enselendi. Bu sabah Adli tıbba getirilen sanıkları cumartesi günü mahkemeye sevk edilmesi beklenirken geniş çaplı devama eden operasyonun Türkiye genelinde sürdürüldüğü bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber