Tekirdağ, çocuk doktoru İlknur'a ağladı

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 26 Temmuz 2007 17:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TEKİRDAĞ Sağlık Müdürlüğü Ana Çocuk Sağlığı Şube Müdürü Uzman Doktor 35 yaşındaki İlknur Mercanoğlu, görev sırasında geçirdiği Aort Anevrizması'na (Ana damar patlaması) bağlı yüksek tansiyon nedeniyle yaşamını yitirdi. Dr. Mercanoğlu, Merkez Camiinde kılınan öğle namazının ardından göz yaşları arasında Tekirdağ Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Dün ekip arkadaşları ile birlikte Çorlu Devlet Hastanesi'ndeki Çocuk bölümünü teftişe giden Dr. İlknur Mercanoğlu, makam aracı ile Tekirdağ'a dönüş yaptığı sırada aniden fenalaştı. Aort Anevrizması sonucu kalbin kanla dolması nedeniyle tansiyonu yükselen Dr. Mercanoğlu, yanında bulunan doktor arkadaşlarının tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

Bugün Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen cenaze törenine İlknur Mercanoğlu'nun annesi Hayriye Mercanoğlu ve babası Necdet Mercanoğlu, Tekirdağ Valisi Aydın Nezih Doğan, Tekirdağ Belediye Başkanvekili Abdürrahim Kar, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Cemil Demir, Sağlık Müdürü İlyas Çolak ile mesai arkadaşları ve vatandaşlar katıldı. 10 yıllık doktor olan Mercanoğlu, daha sonra Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazının

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber