Hastane sahibinin ölümünün sırrı çözülemedi

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 31 Temmuz 2007 14:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mehmet YİRUN/ÇORLU (Tekirdağ), (DHA)

TEM otoyolunun Lüleburgaz bölümünde otomobilinde ölü bulunan Çorlu 4D Millet Hastanesi ve Silivri Millet Hastanesi'nin sahibi İbrahim Güngör'ün intihar mı ettiği, yoksa bir cinayete mi kurban gittiği henüz belirlenemedi. Güngör'ün yanında bulunan ruhsatlı tabancasından çıkan tek kurşunla yaşamını yitirdiği saptandı, elinde barut izi olup olmadığının anlaşılabilmesi için el svapları alındı.

İşadamı İbrahim Güngör, iddiaya göre dün saat 08.30'da şoförü ve özel korumasını almadan evden ayrıldı. Son olarak saat 09.30 sıralarında İbrahim Güngör'le cep telefonundan konuşan eşi Firdevs Göngür, daha sonra aradığında yanıt alamayınca şüphelendi. Güngör kızı Tuğba ve oğlu Fatih'i de yanına alarak Bahçeşehir Jandarma Karakolu'na giderek yardım istedi. Firdevs Güngör eşinin bir süreden beri tanımadığı kişiler tarafından tehdit edildiğini ve bu nedenle koruma talebinde bulunduğunu da jandarmaya bildirdi.

Bahçeşehir Jandarma Komutanlığı ekipleri, İbrahim Güngör'ün kullandığı cep telefonunun bağlı olduğu GSM şirketini arayarak sinyal alınan bölgeyi tespit etti. Bu sırada da Kırklareli Bölge Trafik Müdürlüğü ekipleri, TEM otoyolu Kazım Dirik Viyadüğü'nden hemen sonra park halindeki 34 DR 893 plakalı otomobilde Güngör'ün başına tek kurşun sıkılmış cesedini buldu.

KENDİ SİLAHINDAN ÇIKAN KURŞUN

Lüleburgaz Cumhuriyet Savcılığı tarafından yapılan ilk incelemede İbrahim Güngör'ün ruhsatlı tabancasından çıkan tek kurşunla öldüğü belirlendi. Otomobilin tavanına isabet eden kurşun da olay yeri inceleme ekipleri tarafından çıkarıldı. İntihar etme olasılığı bulunan Güngör'ün elinde barut izi olup olmadığını anlamak için el svapları alındı. Savcılık yetkilileri, olayın adli tıp kurumu raporuyla intihar mı olduğu yoksa bir cinayetin mi sözkonusu olduğu netlik kazancağını kaydetti.

MAAŞ ÖDEYEMİYORDU

İbrahim Güngör'ün bir süredir ekonomik krizde olduğu, çalışanların maaşlarını ödeyemediği ve bu nedenle birçok çalışanın noter aracılığıyla protesto çektiği vurgulandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber