Gül Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Akyıldız'ı ziyaret etti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Ağustos 2007 14:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara - Cumhurbaşkanı adayı ve Kayseri Milletvekili Abdullah Gül, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Bircan Akyıldız'ı ziyaret etti.

Yaklaşık yarım saat süren görüşmenin ardından açıklama yapan Gül, dün işçi sendikalarını, bugün de memur sendikalarını ziyaret ettiğini anımsattı.

Çalışanlar içinde memurların çok önemli bir kesimi temsil ettiğini ifade eden Gül, "Cumhurbaşkanı'nın bütün Türk vatandaşlarını kucaklarken aynı şekilde kamu çalışanlarını da kucaklaması gerekiyor" dedi.

Gül, bir gazetecinin, "Genelkurmay Başkanlığının 27 Nisan bildirisinin tamir edildiğini söylemiştiniz. Genelkurmay Başkanı daha sonra (açıklamamızın arkasındayız) dedi. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusu üzerine, "Bunlarla ilgili çok geniş açıklamalar yaptım zaten. Basın toplantısı yaptık. Çok geniş bir şekilde görüşlerimi paylaştım. Bunlar hep bilinen konular zaten" yanıtını verdi.

Kamu-Sen Genel Başkanı Akyıldız ise böyle bir süreçte Gül ve beraberindekilerin ziyaretlerini önemli ve anlamlı bulduklarını söyledi.

"Türkiye Kamu-Sen olarak millet iradesine ve TBMM kararlarına saygılıyız" diyen Akyıldız, konfederasyonunun, hukukun üstünlüğü ve demokrasiye sonsuz inancı olduğunu ifade etti.

Bu arada, Gül'ün, ziyaretlerine giderken makam aracının trafik işaretlerine uyarak, kırmızı ışıkta beklediği gözlendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber