Öğretmenevi Müdürleri seminiri sona erdi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Ağustos 2007 22:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ÖĞRETMENEVİ MÜDÜRLERİ SEMİNERİ SONA ERDİ

ERZURUM (İHA) - Her ilden bir Öğretmenevi Müdürü veya yardımcılarının katıldığı "İşletme Yönetim Semineri" Erzurum Hizmetiçi Eğitim Enstitüsüsünde yapıldı.

Yaklaşık 60 kişinin katıldığı seminer bir hafta devam etti. Seminerde Öğretmenevlerinin genel yönetimi, kat hizmetleri, muhasebe sistemi ve diğer yönetim hizmetleri ile ilgili bilgiler verildi. Öğretmenevleri yöneticilerinin birbirleriyle kaynaştığı seminerde Öğretmene Hizmet ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fahrettin Kavşut, Şube Müdürleri Fuat Kesginci, Dursun Ali Yıldırım, Muhsin Çetin ve Eğitim Yöneticisi Abdulkuddüs Budak yönetici olarak katıldılar.

Seminere katılan öğretmenevleri yöneticileri her gün öğleden sonra Erzurum'un tarihi ve turistik yerlerini gezme fırsatı buldu. Kursiyerler başta Palandöken Kayak Merkezi olmak üzere Abdurrahman Gazi Türbesi, Aziziye Tabyaları, Yakutiye Medresesi ve diğer tarihi eserleri topluca gezdiler. Düzenlenen kurs ile ilgili bir açıklama yapan Öğretmenevi Hizmet ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fahrettin Kavşut, Seminerin amacının Öğretmenevleri yöneticilerinin yönetim bilgilerini tazelemek olduğunu belirterek şu açıklamada bulundu: "Düzenlediğimiz bu seminerlerde yönetici arkadaşlarımıza öğretmenevlerinin işletilmesi ile ilgili bilgiler veriyoruz. Bu arada takıldıkları konularda açıklamalarda bulunuyoruz. Bu seminerlerde Öğretmenevleri yöneticilerimiz büyük bir kaynaşma içerisine girebilme fırsatı yakalayıp bilgi alış-verişinde bulunuyorlar. Yönetici arkadaşlarımız tereddüde düştükleri konuları kurs yöneticileri ile paylaşarak en iyiyi ve en doğruyu bulma fırsatı yakalıyorlar. Seminer sonucunda katılan yöneticilerimize birer katılım belgesi verilecektir."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber