Av Tuğral: İmamoğlu, Yenikapıda Fetöcülük oynuyor

Avukat Serhat Tuğral, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun hizmet yapmak yerine, Yenikapı'da bugün yaptığı sergilemeyle, fetöclük oynayarak 17-25'teki gibi hükümete yolsuzluk operasyonu çekmeye çalıştığını belirtti.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 05 Eylül 2019 22:45, Son Güncelleme : 05 Eylül 2019 22:59
Av Tuğral: İmamoğlu, Yenikapıda Fetöcülük oynuyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçimlerden önce 1717 tane makam aracı var demişti. İmamoğlu, bu makam araçlarını bugün Yenikapı'da sergileyeceğini belirtmişti.

Ancak sergilenen araçlar arasında zabıta personelinin ve evde sağlık hizmeti biriminin hizmet araçları da yer aldı.

Sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan avukat Serhat Tuğral İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun hizmet yapmak yerine, Yenikapı'da bugün yaptığı sergilemeyle, hükümete 17-25'teki gibi yolsuzluk operasyonu çekmeye çalıştığını belirtti.

Av Serhat Tuğral şunları söyledi:

"Son Clio olayından da anlaşıldı ki; Ekrem bey belediye reisliği filan yapmayacak, İstanbul halkına hizmet etmeyecek, yalan yanlış algı operasyonları ile 17/25 Aralık benzeri yolsuzluk soslu hükümet düşürme operasyonu çekmeye çalışacak. Bu açık kesin ve net bir şekilde ortadadır.

Anayasanın 127. Maddesi herkese açık bir şekilde ortadadır ve bildiğim kadarıyla halen yürürlüktedir. Maddeye göre belediye başkanının görevi belde halkının müşterek ihtiyaçlarını karşılamaktır ve bu hizmetini merkezi idarenin vesayeti altında yürütür.

Eğer bir belediye başkanı belde halkının ortak ihtiyaçlarını karşılamak yerine Fetöcülük oynamaya kalkışır da yolsuzluk soslu hükümet operasyonu çekmeye kalkarsa o zaman artık mesele bambaşka bir yere gider ve adamı gerçekten 'pejmürde' ederler.

Daha ortaya hiçbir somut icraat koymadan yolsuzluk davulu çalmak, belediyenin hizmet araçlarını meydana dizip aha bunlara biniyormuş bu ağkepelileer! diye gürültü patırtı çıkarmak seçimle gelinen görevin gereklerine aykırı davranmaktan başka birşey değildir."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber