Eşi hastanede seruma bağlı yatarken kendisi okulun tadilat işlerini yapıyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Eylül 2007 21:20, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

MERSİN (CİHAN)-Mersin'in Tarsus ilçesi Çağlayan İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Emin İn, eşi hastanede yatıyor olmasına rağmen okullarının tadilat işlerini bitirmeye çalışıyor.

Tarsus Çağlayan İlköğretim Okulu'nun tüm temizlik, boya ve tadilat işleri kendi öğretmenleri tarafından yapılıyor.

Kurulduğu günden bu yana çok tadilat görmeyen okula bu sene kapsamlı bir tamirat ve bakım çalışması yapmak için fiyat araştırması yapan öğretmenler, verilen fiyat karşısında kendi işlerini yapmaya karar verdi.

Neler yapılması gerektiğini tespit eden öğretmenler, bir ara işin altından kalkamayacaklarını düşünerek vazgeçme noktasına geldi. Bu sırada öğretmen Dursun Bozdoğan, "Hele bir başlayalım. Bakın ondan sonrası nasıl geliyor." diyerek öğretmenleri gayrete getirmeyi başardı.

Okul Müdür Vekili Ali Muhmani Koşan, kendini üstü başı alçı içinde gören bazı okul aile birliği üyelerinin bile kendilerine inanmadığını belirtti.

Koşan, "Okulun tadilatı için gerekli olan masrafı çıkardığımız da önümüze 2.300YTL gibi bir fatura geldi. Biz de biraz fedakârlık yaparak bu paranın okulumuzun kasasında kalmasını sağladık." şeklinde konuştu.

Okul öğretmenleri Ali Muhmani Koşan, Emin İn, Bülent Şahin, Sadullah Öztosun ve Uysal Akar, hep birlikte güzel bir okul meydana getirdi.

Okul Müdür Vekili Ali Muhmani Koşan, gerekli boyanın Tarsus Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından karşılandığını belirterek, kendilerine bu konuda destek olan müdürlüğe teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber