Gümüşhanede, vekil öğretmen alınacak

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Eylül 2007 20:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

VEKİL ÖĞRETMEN ALINACAK

- GÜMÜŞHANE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ HALİT YÜCE YAPTIĞI AÇIKLAMA İLE OKUL VE KURUMLARDA 2007-2008 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA SINIF VE BRANŞ ÖĞRETMENİ BULUNMAYAN YERLERDE VEKİL VE DERS ÜCRET KARŞILIĞI ÖĞRETMEN GÖREVLENDİRİLMESİ YAPILACAĞINI DUYURDU.

OSMAN YETİM

GÜMÜŞHANE (İHA) - Yeni eğitim ve öğretim yılı yaklaşırken, Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü il genelindeki öğretmen açığını kapatmak için harekete geçti.

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Halit Yüce yaptığı açıklama ile okul ve kurumlarda 2007-2008 eğitim öğretim yılında sınıf ve branş öğretmeni bulunmayan yerlerde vekil ve ders ücret karşılığı öğretmen görevlendirilmesi yapılacağını duyurdu. Halit Yüce vekil öğretmen olarak görev almak isteyenlerde bazı şartların arandığına değinerek, ?Eğitim Fakültelerinin Sınıf Öğretmenliği bölümü ve diğer bölümlerinden mezun olanlar, Fen Edebiyat Fakültesi Bölümü mezunu olup, öğretmenlik sertifikasına sahip olanlar, Fen Edebiyat Fakültesi mezunları, Üniversitelerin herhangi bir bölümünden lisans veya ön lisans düzeyinde yüksek okul mezunu olanlar İl ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüklerimize 10 Eylül2007 tarihine kadar başvurabilirler? ifadelerine yer verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber