Sahte savcı, polise emir verince yakalandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Eylül 2007 19:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- MUĞLA'NIN BODRUM İLÇESİNDE KENDİSİNİ SAVCI OLARAK TANITIP BAZI ESNAFLARI DOLANDIRDIĞI İDDİA EDİLEN ŞAHIS, BİR ARACA CEZA YAZMASINI İSTEDİĞİ POLİSİN DURUMUNDAN ŞÜPHELENMESİ ÜZERİNE YAPILAN ARAŞTIRMADA YAKALANDI

OSMAN URAS

MUĞLA (İHA) - Muğla'nın Bodrum ilçesinde kendisini savcı olarak tanıtıp bazı esnafları dolandırdığı iddia edilen şahıs, bir araca ceza yazmasını istediği polisin durumundan şüphelenmesi üzerine yapılan araştırmada, taşıdığı savcı kimliğinin sahte olduğu anlaşılarak gözaltına alındı.

Olay, dün akşam saatlerinde Bodrum Otobüs Terminali'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İ.N (48), kendisini savcı olarak tanıtıp orada bulunan bir aracın plakasını verip yanlış park yaptığını belirterek görevli polis memurundan ceza yazmasını istedi. Şahsın durumundan şüphelenen polis memuru, Bodrum Asayiş Büro Amirliği'nde görevli mesai arkadaşlarına çelişkili bir durumla karşı karşıya olduğunu bildirerek yardım istedi. Bunun üzerine yapılan araştırmada kendisini savcı olarak tanıtan İ.N.'nin savcı

kimliğinin sahte olduğu anlaşıldı. Gözaltına alınan zanlının çeşitli eğlence yerlerine kendisini savcı olarak tanıtıp girip çıktığı, bazı esnaf, otel sahiplerini dolandırdığı öne sürülürken, şahsın kendisini İstanbul'da görevli savcı gibi gösteren sahte kimliğine el konuldu. Bu arada şahsın eşine ait olduğu belirtilen kullandığı otomobilde yapılan aramada ise, 1 adet telsiz ve 1 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi.

SSK'dan yaşlılık maaşı da aldığı iddia edilen sahte savcı kimliği taşıyan İ.N., Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne getirildi. Emniyette işlemleri devam eden İ.N., buradaki işlemleri sırasında basın mensuplarının görüntü aldığını görünce polise zor anlar yaşattı. Emniyet müdürlüğü binasından çıkmak istemeyen zanlıyı polis güçlükle engellerken, zanlının yüzünü kapattığı gözlendi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber