Öğretmenevi müdür ve müdür yardımcılarına sertifika

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Eylül 2007 22:50, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

ÖĞRETMENEVLERİNDE MÜŞTERİ HİZMETLERİ VE ÖN BÜRO SEMİNERİ" SONA ERDİ

MURAT ŞENGİ

MERSİN (İHA) - Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Hizmetiçi Daire Başkanlığı'nın öğretmenevi müdür ve müdür yardımcılarına yönelik düzenlediği "Öğretmenevlerinde Müşteri Hizmetleri ve Ön Büro Semineri" sona erdi.

Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Atakent beldesinde bulunan 23 Nisan Spor ve İzcilik Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen seminer sonunda, Türkiye'nin değişik il ve ilçelerinden gelen öğretmenevi müdür ve müdür yardımcılarına sertifikaları verildi.

Seminere 100'e yakın öğretmenevi yöneticisi katılırken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Alp Alkan, müşteri memnuniyetinin önemine dikkat çekerek, "Silifke'de sizleri misafir etmekten büyük mutluluk duyduk, burada ufkunuz açıldı, yeni görev anlayışı içerisinde görevlerinize dönüyorsunuz, hepinize başarı ve hayırlı yolculuklar diliyorum" dedi.

Öğretmene Hizmet ve Sosyal İşler Daire Başkanı Fahrettin Kavşut ise, hizmetin karşılığını istemek için önce düzeyli ve seviyeli bir hizmet verilmesi gerektiğini vurgulayarak, "Bilgiyi her zaman ön planda tutacağız. Zaman ekip çalışması zamanıdır. Çalışmalarımızı, kişilerin tek başına olarak değil, bir ekip çalışması olarak yapacağız. Herkesin bulunduğu alanın yöneticisi ve sorumlusu olması gerekiyor. Bugün burada Türk milletine ve değerlerine uygun öğretmenevlerinin nasıl olması ve nasıl işlemesi gerektiği üzerinde çalışmalar yaptık. Hizmet çalışmalarımızda kar, para ve kazanç değil, hizmet önceliği ön planda tutulacaktır. Bu duygu ve düşünceler içerisinde bütün arkadaşlarıma görevlerinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber