Mahrem İmam Adil Öksüz'e sahte MİT mensubu belgesi hazırladıklarını itiraf etti

Mahrem İmam Adil Öksüz'e sahte MİT mensubu belgesi hazırladıklarını itiraf etti

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 26 Aralık 2019 09:26, Son Güncelleme : 26 Aralık 2019 11:35
Mahrem İmam Adil Öksüz'e sahte MİT mensubu belgesi hazırladıklarını itiraf etti

Sosyal medyada yayımlanan bu belgeye göre Adil Öksüz 'Timsah' kod adıyla MİT adına çalışıyordu.

Ancak, çok geçmeden MİT içerisinde mahrem imam olarak örgüt adına görev yapan itirafçı o belgeyi kendisinin hazırladığını itiraf etti.

Mahkem İmam belgenin hazırlama sürecini şöyle anlattı: Ben MİT'in mahrem imamlarından biriyilm 15 Temmuz sonrası FETÖ örgütü yönetimi, Adil Öksüz'ün MİT elemeanı olduğunu gösteren sahte bir belge hazırlamamızı istedi. Bir üstün olan B.B. adlı mahrem imam bana bir 'angaje formu' gönderdi. Ben de MİT içinde bize bağlı isimlerden bazı dokümanlar temin ettim. Bu dokümanlardan seçtiğim isim ve imza bilgilerini bana gönderilen angaje formunun boş kısımlarına yapıştırdım. Adil Öksüz adına hazırlanan formu tekrar B.B. ye gönderdim. Kısa bir süre sonra bu form @denizbayrak rumuzlu twitter hesabından paylaşıldı ve yayıldı. Bu hasap örgüt tarafından yönetiliyordu."

İşte o belge:

MİT içerisinde mahrem imam olarak örgüt adına görev yapan itirafçı o belgeyi kendisinin hazırladığını itiraf ederken, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Abdülkadir Selvi'yi arayıp, "Adil Öksüz konusunda bana 20 gün önce önemli bir bilgi geldi. Adil Öksüz'ün, MİT ajanı olduğuna dair bir istihbarattı" sözleri akıllara geldi.

MİT mahrem imamı S.Z., 15 Temmuz darbe girişiminin kritik ismi olan firari Adil Öksüz ile ilgili sahte angaje formunu nasıl hazırladıklarını itiraf ederken, Kemal Kılıçdaroğlu'nun söz konusu sahte belge üzerinden algı yürütmeye çalışması manidar bulundu. Sosyal medyada "Kemal Kılıçdaroğlu sahte belgeyi kimden aldın?" şeklinde sorular gündeme getirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber