Başbakan YAŞ iddialarına kızdı

Haber Giriş : 06 Ağustos 2004 00:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Erdoğan Yüksek Askeri Şura toplantısında Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hilmi Özkök ile arasında geçtiği iddia edilen diyaloğun yer aldığı haberlere tepki göstererek, "Genelkurmayımızla aramızda en ufak birşey olamaz" dedi.

Partisinin MKYK toplantısına katılmak üzere AK Parti Genel Merkezi'ne gelişinde soruları yanıtlayan Erdoğan, "Sayın Genelkurmay Başkanımızla bu tür en ufak bir diyalog olmamıştır. Ne benden Sayın Özkök'e böyle bir soru yöneltilmiştir, ne de Sayın Özkök'ten bana böyle bir cevap verilmiştir. Tamamen yalan, aslı astarı olmayan maalesef her zamanki bu çirkin alışkanlıklarına devam eden medyanın bir göstergesidir" diye konuştu.

Tekzip gönderdiklerini belirten Erdoğan, "Fakat ne yazık ki bugün de bir başka yazılı medya haberi devam ettirmiş. Bununla hükümetimizle TSK arasına bu tür şeyleri sokmaya çalışanlar boşuna heves etmesinler. Kaldı ki böyle bir mahrem toplantının bu şekilde yer alması ne edebe, ne adaba uygun değildir" dedi.

Bu haberlerle neyin amaçlandığı sorusunu Erdoğan, "Amacı siz düşünün. Amaç sadece bu ülkede huzurlu ortamı huzursuz ortama çevirmekten başka birşey olamaz. Yani bizim Genelkurmayımızla aramızdaki gayet güzel geçmiş olan YAŞ'a kimse gölge düşürmeye gayret etmesin" diye yanıtladı.

aa

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber