KTÜ Kampüsü'nde kaza: 1 ölü, 2 yaralı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Ekim 2007 16:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Kampüsü içinde meydana gelen trafik kazasında bir öğrenci hayatını kaybederken, iki öğrenci de yaralandı.

Alınan bilgiye göre, kampüs içerisinde meydana gelen kazada Emre D. yönetimindeki 61 EZ 493 plakalı araç, geri manevra yaptığı sırada Mukaddes Dikbıyık (26), Rukiye Karagül (18) ve Fadime Balcı'ya (18) çarptı. Kazada araç altında kalan Mukaddes Dikbıyık hayatını kaybederken, yaralanan Rukiye Karagül ve Fadime Balcı ise KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bir öğrencinin ölmesine ve iki öğrencinin yaralanmasına neden olan araç şoförü gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kampus içerisindeki kazada hayatını kaybeden Mukaddes Dikbıyık, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Gıda Teknolojisi Bölümü'nü başarıyla bitirdi. Bu yıl üniversite sınavına girerek KTÜ Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü'nü kazanan Dikbıyık, İngilizce hazırlık okuyordu. Arkadaşlarının gözü önünde hayatını kaybeden Dikbıyık'ın ailesi, kızlarının cenazesini alarak İstanbul'a gitti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber