Serap öğretmen neden öldü?

Kaynak : Takvim
Haber Giriş : 07 Ekim 2007 10:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İhmal mi ecel Serap Öğretmen'in, safra kesesindeki taşları aldırmak için girdiği ameliyathaneden ölüsü çıktı. Eşi karısının ihmale kurban gittiğini ifade ederken, doktor ise 'Durum tamamen takdir-i ilahi' dedi.

Mersin'de bir öğretmenin ameliyat sonrası ölümü, 'doktor ihmali' düşüncesini akıllara getirdi. İddiaya göre, ilkokul öğretmeni Serap Karaaslan (53), uzun süredir mide rahatsızlığı çekiyordu. Doktorlar Karaaslan'ın safra kesesinde taş olduğunu belirterek, ameliyatın şart olduğunu söyledi.

'KALP KRİZİ GEÇİRDİ DEDİ'

Bunun üzerine Serap Öğretmen, eşi Murat Karaaslan'ın da desteğini alarak özel bir hastanede görevli Genel Cerrah Tuncay Demir ile görüştü ve ameliyat için gün aldı. Karaaslan'ın saat 09.00'da girmesi gereken ameliyat, 09.30'da alındı. Eşi Murat Karaaslan, ameliyatta zannettiği Serap Öğretmen'i saat 11.00'de odasında cansız olarak buldu. Doktor Demir, talihsiz kadının ameliyat olmadan kalp krizi geçirerek öldüğünü söyledi. Bunun üzerine, ilaç mümessili olan Karaaslan doktordan şüphelendi.

TÜM İDDİALARI REDDETTİ

Doktor ameliyata başlamadığını söylerken, Karaaslan eşinin vücudunda safra ameliyatlarında olan 4 tane delik gördüğünü ve fazla narkoz verilmesi sonucu öldüğünü tahmin ettiğini ifade etti. Ameliyatı gerçekleştiren Tuncay Demir ise kendilerinin bir ihmalinin söz konusu olmadığını, durumun tamamen takdir-i ilahi olduğunu ifade ederek kendisini savundu.

Deniz KARA (MERKEZ)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber