Terör zirvesinder kararlılık mesajı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 08 Ekim 2007 16:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül başkanlığında yapılan terörle mücadele toplantısının ardından yapılan yazılı açıklamada, "Güvenlik güçlerimizin, terörizm karşısındaki haklı mücadelesini her türlü şart altında yılmadan devam ettirmesi ve güçlü tedbirler uygulaması yönündeki kararlılığı vurgulanmıştır" denildi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün başkanlığında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın terörle mücadele konusunda Çankaya Köşkü'nde yaptıkları toplantının ardından yazılı bir açıklama yapıldı.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Toplantıda Şırnak ilimizde sivil vatandaşlarımıza ve güvenlik güçlerimize yöneltilen terörist saldırılar başta olmak üzere son günlerde meydana gelen ve halkımızı derin acıya boğan olaylar ele alınmıştır.

Bu vesileyle, güvenlik güçlerimizin, terörizm karşısındaki haklı mücadelesini her türlü şart altında yılmadan devam ettirmesi ve güçlü tedbirler uygulaması yönündeki kararlılığı vurgulanmıştır.

Halkımıza ve diğer birçok ülke halkına karşı insanlık suçu işlemeye devam eden terörizme karşı mücadelede, uluslararası alanda azami duyarlılık, somut işbirliği ve gerçek bir kararlılık ihtiyacı bulunduğu da teyit edilmiştir.

Mücadelemiz, her halükarda milletimizin desteği, kahraman güvenlik güçlerimizin azmi ve devletimizin bütün kurumu ve kuruluşları ile bir bütün halinde halkımızın huzur ve güvenliği ülkenin her köşesinde tamamen sağlanıncaya kadar sürdürülecektir."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber