Eski eşini mesai arkadaşı ile görünce kurşun yağdırdı: 1 ölü, 1 yaralı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ekim 2007 21:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bahçelievler'de bir kişi, eski öğretmen eşini, mesai arkadaşı ile dersaneden çıkarken görünce kıskançlık krizine girerek kurşun yağdırdı. Olayda, öğretmen kadın hayatını kaybetti, öğretmen arkadaşı da ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay, Bahçelievler Merkez Mahallesi Akıncılar Sokak üzerindeki Murat Dersanesi önünde meydana geldi.

Akif Ateş, boşandığı eski eşi ve Murat Dersanesi'nde çalışan öğretmen Ayşe Çetin'i (Ateş) ve aynı dersanede Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak görev yapan eşinin mesai arkadaşı Ali Yeşilyurt (28) ile dersaneden çıkarken görünce kıskançlık krizine girdi. Akif Ateş, eski eşi ve eşinin mesai arkadaşına yanında getirdiği silahla ateş etti. Olayda, Ayşe Çetin başından, Ali Yeşilyurt ise göğsünden yaralandı.

Bakırköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ayşe Çetin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ali Yeşilyurt ise Özel Gelişim Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ali Yeşilyurt'un yoğun bakımda ameliyata alındığı, durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Öte yandan, Ali Yeşilyurt'un aynı zamanda Hazım Ersu İlköğretim Okulu'nda; Ayşe Çetin'in ise Küçükçekmece Tahsin Banguoğlu İlköretim Okulu'nda görev yaptıkları öğrenildi.

Olayın faili Akif Ateş, Bahçelievler Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber