Çocuğunu döven öğretmenin evini bastı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Ekim 2007 13:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adapazarı'nda bir öğretmen, çocuklarını dövdüğünü iddia eden bir baba ile iki kardeşi tarafından dövüldü.

İddiaya göre, olay Çaybaşı Yeniköy beldesine bağlı Değirmendere köyü Şehit Mehmet Solak İlköğretim Okulu'nda dün meydana geldi. 6. sınıf öğrecisi Taner Ş. (12) ile bir arkadaşı arasında kavga çıktı. Öğrencilerin kavga ettiğini gören öğretmen Suat Ç. ise çocukları ayırdıktan sonra sınıfa çağırarak uyardı. Öğrencilerden Taner Ş. akşam eve gittiğinde ailesi yüzündeki tırnak izlerini sorunca öğretmeninin kendisini dövdüğünü söyledi. Baba Coşkun Ş. bunun üzerine kardeşleri M.Ş. ve H.Ş.'yi yanına alarak öğretmen Suat Ç.'nin evine gitti. Coşkun Ş. ile iki kardeşi kapıyı açan öğretmeni, "Sen bizim çocuğumuzu nasıl döversin?" diyerek dövdüler.

Arkadaşları tarafından gece Toyota-Sa İlkyardım ve Travmatoloji Hastanesi'ne kaldırılan öğretmen Suat Ç.'nin başı ve burnundan yaralandığı belirlendi. Kendisine geçici

rapor verilen Suat Ç., öğrencileri dövmediğini belirterek "İkisi kavga ediyordu, ayırdım. Daha sonra ikisini sınıfa çağırarak konuştum. Yanımda iki öğretmen arkadaşım daha vardı. Onlar kavga ederken birbirlerini darp etmişler. Olay dün sabah 10:30'da oldu. Onlar gece saat 21:00'de çocuklarını hastaneye götürmüş. Beni darp ettikleri için aileden şikayetçi oldum. Bu nedenle onlar da benden şikayetçi olup çocuklarını hastaneye götürmüşler" dedi.

Öte yandan Coşkun Ş., oğlu Taner Ş.'yi Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Dayı Hasbi T. yeğeninin öğretmeni tarafından dövüldüğünü ileri sürerek öğretmenden şikayetçi olacaklarını söyledi. Muayene edilen öğrencinin vücudu ve yüzünde tırnak izlerine rastlanırken, rapor verildi. Daha sonra jandarma, öğretmeni darp ettikleri ileri sürülen baba Coşkun Ş. ile kardeşleri M.Ş. ve H.Ş.'yi gözaltına aldı. Baba ve iki kardeşi, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber