Müdürle öğretmen karakolluk

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 11 Ekim 2007 08:10, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

İlköğretim Okulu'nda kavga eden müdür ile öğretmeni, okula gelen polis ekipleri karakola götürdü. Öğrenci velilerinin de daha önce okul müdürünü şikâyet ettiği bildirildi

BURCUM DEVREZ İstanbul

Türkiye'de "üstün zekâlılar"ın eğitim aldığı tek okul olan Beyazıt Ford Otosan İlköğretim Okulu'nda müdür Eşref Karagözoğlu ile öğretmen Tanzel Afat, kavga ederek karakolluk oldu.

Okulda dün sabah saatlerinde bayrak töreninden sonra meydana gelen olay, iddiaya göre şöyle gelişti: Türkçe öğretmeni Tanzal Afat, sevk kâğıdı almak için müdür Karagözoğlu'nun odasına girdi. Afat, sevk kâğıdı istediği sırada Karagözoğlu'yla arasında tartışma başladı. Tartışma büyüdü ve Afat ile Karagözoğlu yumruklaşmaya başladı. Sesleri duyanlar odaya koştu.

Kavganın polise bildirilmesi üzerine okula gelen ekipler, müdür ile öğretmeni ifadelerini almak üzere Vezneciler Polis Karakolu'na götürdü.

Afat'ın daha önce 15 öğretmenle birlikte Karagözoğlu'nu İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne şikâyet ettiği, bu nedenle aralarında bir husumet oluştuğu öne sürüldü. Öğrenci velilerinin de daha önce okul müdürü hakkında, "Okulda eğitimi aksattığı" iddiasıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne şikâyette bulundukları öğrenildi.

Veliler şahit

Olay sırasında okulda bulunan veliler, kavgaya şahit olduklarını belirtti. Müdür Karagözoğlu'nun odasından imdat seslerinin geldiğini öne süren Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Zeynep Yüksek, "Tam bayrak töreni bitti, odadan imdat sesleri yükseldi. Çocuklarımız da bahçede olduğu için çok tedirgin olduk. Hemen polise haber verdik. Zaten bir gün böyle bir olayın olmasını bekliyorduk. Çünkü, yaklaşık üç yıldır müdürüle sorunlar yaşıyoruz. Kişisel sorunlarını hep eğitime yansıttı" diye konuştu.

Yüksek, "Artık, bu olaydan sonra müdürün bir şekilde cezalandırılmasını istiyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber