Kahramanmaraş Vali Saim Çotur İlköğretim Okulu'nun pansiyonunda yangın

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ekim 2007 15:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kahramanmaraş'ta Vali Saim Çotur İlköğretim Okulu'nun pansiyonunda çıkan yangın korkuttu. 4'üncü katta bulunan odalardan birinde çıkan ve yatakları kullanılamaz hale getiren yangın, itfaiyenin çabasıyla kısa sürede söndürüldü. Yangının sebebi belirlenemezken, İtfaiye Müdürü Ata Kazancı, sigara izmaritinden çıkmış olma ihtimali üzerinde durdu. Kazancı, olay sırasında yangın çıkış kapılarının da kapalı olduğunu belirtti.

Alınan bilgiye göre, Kahramanmaraş Karacasu Kasabası Gaziantep Yolu üzerinde bulunan Vali Saim Çotur İlköğretim Okulu'nun yatılı pansiyonunun 4'üncü katında belirlenemeyen sebeple yangın çıktı.

Olay yerine kısa sürede ulaşan itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kısa sürede söndürdü.

İtfaiyenin çalışmasını meraklı gözlerle izleyen öğrencilerin yangın esnasında binada bulunmaması da faciayı önledi.

Yangını haber aldıktan kısa bir süre sonra olay yerine gelen Karacasu Belediye Başkanı Süleyman Topçuoğlu, yangın sonrasında can kaybının olmamasının sevindirici olduğu kaydetti. Yangının binaya yayılmadan kontrol edildiğini söyleyen Topçuoğlu, yangının sebebini araştırdıklarını ifade etti.

İtfaiye Müdürü Ata Kazancı da, kendilerine 3 öğrencinin yatakhaneye çıktığı ve daha sonra da yangın çıktığının söylendiğini belirtti.

Yangının sigara izmaritinden çıktığı ihtimali ile birlikte kesin bir şey söyleyemediklerini dile getiren Kazancı, yangın çıkış kapılarının kapalı olduğunu vurguladı. Kazancı, yangının gece çıkması halinde sonucunun daha ağır hale gelebileceğini kaydetti.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber