Belediyede yolsuzluk yaptığı gerekçesiyle tutuklanan memur Yargı önüne çıktı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Ekim 2007 19:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde görevli bir memurun yolsuzluk yaptığı iddiasıyla tutuklanmasının ardından ilk duruşma yapıldı. Mahkeme, tutuklu memurun tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Koordinasyon Merkezi'nde görevli bir memurun belediye içerisinde, belediye evrakları ve sahte evraklarla yaptığı yolsuzluk sonrası tutuklanmasının ardından ilk duruşması yapıldı. Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi duruşma salonunda yapılan duruşmada konuyu gerçekleştirdiği iddia edilen H.A.H da hazır bulundu. Ayrıca konuyla ilgili belediyede görevli bir başkan yardımcısı ve daha önce UKOME'de çalışan ancak emekli olan bir şahit de hazır bulundu. Mahkeme, tutuklu olarak

bulunan H.A.H'ın tutukluluk halilin devamına karar verirken duruşma ileri bir tarihe ertelendi. Tutuklu olarak bulunan H.A.H, Belediye Ulaştırma Koordinasyon Merkezi'nde (UKOME) görevli bulunduğu süre içerisinde bazı vatandaşları düzenlediği sahte evraklar ile ihaleye girmeden taksi durağı vereceği vaadiyle dolandırdığı, ve aldığı paraları zimmetine geçirdiği gerekçesiyle gözaltına alınmış ve sonrasında tutuklanmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber