Öğrenci servisi kamyonetle çarpıştı: 12 yaralı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ekim 2007 23:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adapazarı'nda öğrenci servisinin kamyonetle çarpışması sonucu 11'i ilköğretim okulu öğrencisi 12 kişi yaralandı. Alınan bilgiler göre, İstiklal Mahallesi Aydın Sokak üzerinde saat 18:15 sularında meydana gelen kazada Şener Tozduman'ın kullandığı ve içerisinde Atatürk ve Nuri Bayar İlköğretim Okulu öğrencilerinin bulunduğu okul servisi, sürücüsünün ismi tespit edilemeyen 54 DP 455 plakalı kamyonetle çarpıştı. Kazada okul taşıtında bulunan öğrencilerden Zehra Başkanat, Hakkı Başkanat, Şeyma Alkan, Mustafa Alkan, Bilal Alkan, Şüheda Karaca, Yiğithan Yılmaz, Mert Can Yılmaz, Gülşen Kulak, Şevval Hasköylü Emre Akman ve hostes Büşra Ozan yaralandı. Kaza sonrası kamyonet sürücüsü olay yerinden kaçtı.

Yaralılar, 112 Hızır Acil ve özel ambulanslarla Toyotasa İlk Yardım ve Travmatoloji Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı öğrenciler hastanede uzun süre ağladı.

Öğrencilerin büyük bölümü ayakta tedavi edildi. Kazayı duyan öğrenci velileri hastaneye akın etti.

Diğer taraftan kaza sonrası kamyonet sürücüsü olduğunu söyleyen bir şahsın polise teslim olduğu öğrenildi. Polis, sürücünün bu şahıs olup olmadığı yönünde soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber