Emekli öğretmene gaspçı dehşeti

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 04 Kasım 2007 15:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ADANA'da emekli sınıf öğretmeni 59 yaşındaki Emine İnci Öneş'in içinde 2 telefon ve 60 YTL'si bulunan çantası gasp edildi. Gaspçının 5 metre yerde sırtüstü sürüklediği Öneş sırtından ve ayaklarından yaralandı, tırnağı kırıldı.

100'üncü Yıl Mahallesi'nde oturan ve bir etüt merkezinde müdürlük yapan emekli öğretmen Emine İnci Öneş, Reşatbey Mahallesi'nde oturan kız kardeşini ziyarete gitmek için sabah erken saatlerde evden çıktı. Vali yolunda otobüsten inen Öneş, bir bankanın ATM'sinden emekli maaşını çekmek istedi. Bu sırada kart sıkışıp makinede kaldı. Maaşını çekemeyen Öneş, kız kardeşinin spor salonu yakınlarındaki evine doğru yürümeye başladı. Bu sırada, emekli öğretmen bankadan para çektiğini sanan henüz kimliği belirlenemeyen gaspçı, Öneş'in peşine düştü. Spor salonu yakınlarında gaspçının elindeki çantayı çekip almak istediği Öneş, direnip, ?İmdat? diye bağırdı. Bunun üzerine çantayı çekerek, Öneş'i yere düşüren gaspçı, onu 5 metre sürükledi. Sürükleme sırasında çanta sapından koptu. İçinde 2 cep telefonu, 60 YTL para ve kimlik ve banka kartları bulunan çantayı gasp eden kişi kendisini bekleyen gri bir otomobile binip kaçtı.

Gasp edilen çantasının sapını eliyle tutup, oturduğu yerde ağlayan Öneş'in yardımına çevredekiler yetişti. Öneş'in sürüklenme sonucu sol elinin orta parmağının tırnağı kırıldı, sırtında, ayaklarında ve dizlerinde zedelenmeler oldu. Karakola götürülerek ifadesine başvurulan Öneş, ?Kız kardeşimi ziyarete gidiyordum. Yürürken, genç uzun boylu biri yanıma yaklaşıp çantamı zorla almak istedi. Vermeyince çantamı çekip beni yere düşürüp sırt üstü sürükledi. Çantanın sapı elimde kaldı. İçinde telefonlarım, param ve kartlarım vardı. Az kalsın beni öldürecekti. Allah'tan ATM'de kartım sıkışıp maaşımı alamadım. Yoksa maaşımı da alıp gidecekti? dedi. Polis, gri renkli bir otomobille kaçan gaspçı ile otomobili kullanan kişiyi arıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber