Başkent'te polis amirini bıçakla yaralayan şahıs evinde yakalandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Kasım 2007 10:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ANKARA (CİHAN)-Ankara'da gece geç saatlerde Altındağ İlçe Emniyet Amiri Doğan Özer'i ayağından bıçakla yaralayan şahıs, kısa bir süre sonra evinde yakalandı. Apartmanın kapısını açmamak için direnen zanlının oğlu, polise zor anlar yaşatırken, olayı görüntülemek isteyen basın mensuplarına da saldırıda bulundu.

Olay, 03.00 sıralarında Ayvalı Tirebolu Sokak Ankara Apartmanı önünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 01.00 sıralarında Altındağ İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli İlçe Emniyet Amiri Doğan Özer, Ayvalı Elçi Sokak'a gelerek arabasını yol kenarına park etti. Bu sırada aynı yerde bulunan ve köfte sattığı öğrenilen Osman Kalaycıoğlu isimli şahıs, Özer'e arabasını buraya çekmemesini söyledi. Eminiyet amiri Özer ve Kalaycıoğlu arasında başlayan tartışma sırasında Kalaycıoğlu bıçağını çekerek Emniyet Amiri Özer'i ayağından yaraladı. Olayın ardından Osman Kalaycıoğlu bir otomobile binerek olay yerinden kaçarken, yaralı olan Amir Özer Numune Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaşanan olayın ardından soruşturma başlatan polis ekipleri, Osman Kalaycıoğlu'nun izini kısa sürede buldu. Polis ekipleri evi tespit edilen zanlının evine gelerek, zanlıyı karakola götürmek istedi. Bu sırada zanlının oğlu dairenin önünde durarak, ekiplerin izin kağıdı olmadan eve giremeyeceğini söyledi.

Bunun üzerine savcılıktan izin alan polis ekipleri, zanlının evine girdi. Gözaltına alınan Osman Kalaycıoğlu, polis tarafından ekip otosuna bindirilmek istenirken, zanlının oğlu polise ve olayı görüntülemek isteyen basın mensuplarına saldırdı. Alkollü olduğu gözlenen zanlı karakola götürülürken, zanlının oğlu ise polis tarafından sakinleştirildi.

Hastaneye kaldırılan Emniyet Amiri Doğan Özer'in durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber