Motosikletli trafik polisinin çarptığı doktor hayatını kaybetti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Kasım 2007 11:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Samsun'da, motosikletli trafik polisinin çarptığı yaya olarak yolu karşıya geçmek isteyen doktor hayatını kaybederken, polis memuru da ağır yaralandı.

Kaza, Atakent Beldesi Atatürk Bulvarı üzeri Mediva Hastanesi önünde sabah saat 06.50 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Güven Baş (33), Emniyet Müdürlüğü'ne ait 55 A 5447 plakalı motosikleti ile şehir merkezi istikametine seyir ederken, yaya olarak yolu karşıya geçmek isteyen Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Kadın Doğum Bölümü'nde asistan olarak görev yapan Dr. Fatih Ulusoy'a (25)

çarptı. Kazada ağır yaralanan polis memuru Güven Baş ile Dr. Fatih Ulusoy, OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Emekli polis memurunun oğlu olan Dr. Fatih Ulusoy, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, polis memuru Güven Baş'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Polis memuru Güven Baş'ın Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde "Şahin" olarak adlandırılan motorlu trafik ekibinde görev yaptığı ve Cumhuriyet Caddesi Adliye Binası önünde görev yapmak üzere gittiği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber