AK Partili Cahit Özkan'dan deprem vergileri açıklaması

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, 'Deprem vergileri! hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu. Özkan, blinçli şekilde sık sık gündeme getirilen bu konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Toplanan 147 milyar liranın 8,3 katı 1,21 trilyon lira deprem bölgelerine ve depremzedelere harcandı." ifadelerini kullandı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 03 Kasım 2020 21:47, Son Güncelleme : 03 Kasım 2020 21:54

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, 'Deprem vergileri! hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu. Özkan, blinçli şekilde sık sık gündeme getirilen bu konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Toplanan 147 milyar liranın 8,3 katı 1,21 trilyon lira deprem bölgelerine ve depremzedelere harcandı." ifadelerini kullandı. Özkan AK Parti iktidarından itibaren deprem konusunda gerçekleştirilen icraatleri de sıraladı.

AK Parti'nin gündemi kuruluşundan bu yana deprem olduğunu dile getiren AK Parti Grupbaşkanvekili Cahit Özkan, mEclis'te yaptığı konuşmada deprem konusunda hükümetin dünden bugüne gerçekleştirdiği icraatleri anlattı.

Özkan açıklamasında Toplanan 147 milyar liranın 8,3 katı 1,21 trilyon liranın deprem bölgelerine ve depremzedelere harcandığını bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber