Kaymakam, kadın memura tecavüz etmiş!!!

Haber Giriş : 01 Eylül 2004 00:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edirne'de Kırkpınar Ağası'nın tutuklandığı ?Serhad-4' operasyonunda ilçe kaymakamının da kadın memura ?tecavüz' ettiği belirlendi. Skandal, jandarmanın çetenin telefonlarını dinlemesiyle ortaya çıktı

Geçen yıl Kırkpınar Ağası Mustafa Altunhan ile Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ETSO) Bülent Alamut'un çıkar amaçlı suç örgütü kurmaktan tututlandığı ?Serhad-4' operasyonunu müthiş bir skandalı ortaya çıkarttı.

Yargı-Çakıcı-MİT arasındaki skandalı aratmayan benzer bir olayda Edirne'deki soruşturmada gündeme geldi. Jandarma'nın çeteyle ilişkin yürüttüğü teknik-takibe, (telefon dinlemeye) Edirne'de görevli bir İlçe Kaymakamı düştü. Tutuklanan eski Kırkpınar Ağası Altunhan ile çeteye yardım-yataklıktan gözaltına alınan Edirne Sulh Hukuk Mahkamesi katibi Nükte Arpacı arasında geçen telefon görüşmelerinde, Kaymakam'ın, Devlet Hastanesi'nde çalışan memureye ?tecavüz' ettiği saptandı.

Jandarma, telefon dinleme tapelerini İstanbul DGM Başsavcılığı'na teslim etti. Kaymakam'a ilişkin de Edirne Valisi Fahri Yücel'e ayrıntılı bilgi verildi. Vali Yücel, soruşturma başlatamadan pankreas kanseri sonucu öldü. Vali'nin ani ölümü nedeniyle ismi gizli tutulan Kaymakam'ın dosyası rafa kaldırılmak zorunda kaldı. Jandarma'nın İstanbul DGM Başsavcılığı'na gönderdiği ek fezlekede ise; bir Savcı ile Altunhan'ın sorgu sırasında kalp krizi geçirip Kroner Yoğun Bakım'a kaldırıldığı Trakya Tıp Fakültesi Hastanesi'nde görevli bir Profesör hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Savcı ile Profesör, çete lideri Altunhan'a yardım etmekle suçlandı.

star

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber