Halkbank'tan eczacılara 1,53'e varan faiz oranları ile kredi imkânı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Kasım 2007 14:22, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Eczacılara destek olmak amacıyla "Eczacı Destek Paketini" hazırlayan Halk Bankası, ayrıca krediden faydalanacak tüketicilere bir yıl bedava ferdi kaza sigortası sunuyor.

Optikçiler, tıbbi malzeme satıcıları da aynı şartlarda Eczacı Destek paketinden faydalanabiliyor. Esnek ödeme kolaylığı ve nakit akışlarına uygun kredi imkânı sağlayan Eczacı Destek Paketi'nden faydalanan eczacılar, kredilerinin vadesini ve faizini kendileri belirliyor.

Üç aya varan ödemesiz dönemi bulunan, 36 ay vadeli aylık eşit taksitli ya da 6 ay vadeli BCH kullandırım imkânı sunan ve 100.000 YTL'ye kadar limiti olan kredinin faiz oranı, ilave ürün kullanımıyla aylık eşit taksitli kullanımında yüzde 1,53'e, kredinin BCH olarak kullanımında ise faiz oranı yüzde 21'e kadar iniyor. Bir yıl bedava ferdi kaza sigortası dışında, kredi ile birlikte POS, otomatik ödeme, Dost Hesap Kredisi, çek karnesi, kredi kartı, teminat mektubu ve sigorta ürünlerinden herhangi iki ürün ya da dört ürün kullanımında ise kredinin faiz oranında ekstra indirimler uygulanıyor. Bununla beraber, destek paketinden faydalanacak olan eczacılar; Birlik Sigorta'dan yaptırılacak kasko poliçelerinde yüzde 5, konut ve işyeri poliçelerinde yüzde 20 ekstra indirim, hesaplarında para olmasa dahi her an ödemelerde kullanılabilecek 10.000 YTL'ye kadar kefilsiz Dost Hesap Kredisi, komisyonsuz çek karnesi fırsatı ve POS kullanımında özel komisyon uygulamasından faydalanabiliyor.

Halkbank Esnaf ve KOBİ Bankacılığından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dr. Şahap Kavcıoğlu, 69 yıldır KOBİ'lerin gelişmesinde ve kalkınmasında Halk Bankası'nın büyük rolü olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Eczacılarımıza destek olmak amacıyla 3 ay ödemesiz dönemli, 36 aya kadar vadeli, 100.000 YTL limitli Eczacı Destek Paketi adı altında yeni bir kredi paketi oluşturduk. Vadesini ve faizini eczacılarımızın belirlediği bu ürünümüzle bankamızın gücünü ve olanaklarını eczacılarımız için seferber ettik. Bu kredi ile birlikte hiçbir bankada bulunmayan ekstra bir fırsat sunarak paketimizden faydalanan her müşteriye Bankamız tarafından 1 yıl bedava Ferdi Kaza Sigortası yaptırılacaktır."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber