Emekli öğretmen, 40 yıllık hayat arkadaşını pompalı tüfekle öldürdü

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Kasım 2007 15:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kartal'da, eşiyle tartışan 66 yaşındaki emekli öğretmen Remzi Mert ,pompalı tüfekle 61 yaşındaki hayat arkadaşı Sevim Mert'i öldürdü. Cinayetin ardından polise teslim olan Remzi Mert'in. pişman olduğunu ve bir anlık öfkesinin kurbanı olduğunu söylediği öğrenildi.

Edinilen biyiye göre olay, saat 12.00 sıralarında Soğanlık Gümüşpınar Mahallesi Yahşi Sokak 3 numarada bulunan apartmanda meydana geldi. Çocukları ile birlikte paylaştıkları apartmanda meydana gelen oylada 3 çocuk ve torun sahibi çift, sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştı. Tartışma sonunda emekli ilkokul öğretmeni Remzi Mert 40 yıllık hayat arkadaşı Sevim Mert'i pompalı tüfekle öldürdü. Olayın ardından silah sesi üzerine eve gelen komşuları durumu polise bildirirken, Remzi Mert Yakacık Polis Merkezine giderek teslim oldu. Polis cinayetin nedeniyle ilgili soruşturmanın sürdüğünü kaydetti.

Bu arada, olayı duyarak gelen çiftin çocukları babalarının uzun süredir kanser tedavisi gördüğünü ve kanseri yenmek üzere olduğunu anlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber