İki Belediye Başkanı daha koronavirüse yakalandı

Zonguldak'ın turistik beldesi olan Filyos'un Belediye Başkanı Ömer Ünal ve Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada korona virüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Kasım 2020 22:10, Son Güncelleme : 17 Kasım 2020 22:14
İki Belediye Başkanı daha koronavirüse yakalandı

Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada korona virüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, vücut kırgınlığı şikayetiyle yaptırdığı korona virüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Başkan Demirezen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada evde tedavisinin sürdüğünü bildirdi.

Başkan Demirezen, sosyal medyada yaptığı açıklamasında "Kıymetli hemşehrilerim bugün vücut kırgınlığım üzerine kıymetli doktorlarımızın eşliğinde yaptırmış olduğumuz covid-19 testi pozitif çıkmıştır. Sağlık ekiplerimizin kontrolünde tedavim evde başladı. Şu an ciddi bir sıkıntım yok. Bu süreçte cefakarca çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza sonsuz teşekkür ederim. Rabbim tüm hastalarımıza acil şifalar versin. Dualarınızı eksik etmeyin İnşallah. Allah'a emanet olun" sözlerine yer verdi.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın turistik beldesi olan Filyos'un Belediye Başkanı Ömer Ünal korona virüse yakalandı.

Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, yeni tip korona virüse yakalandı. Ünal'ın PCR testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

Filyos Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise, "Beldemizin Belediye Başkanı Ömer Ünal'a çok geçmiş olsun diyerek, beldemizdeki tüm vatandaşlarımızın başkanımızın sağlığına kavuşması için dualarla destek vermesi moral açısından da çok önemlidir. Tekrar başkanımıza geçmiş olsun diyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını bekliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber