Başhekim Baştürk yine tutuklandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Kasım 2007 17:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Malatya'da rüşvet aldığı iddiasıyla 8 gün önce tutuklanan Yeşilyurt Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Ali Talip Baştürk, itiraz üzerine tahliye edildikten sonra bugün savcının itirazı ile yeniden tutuklandı.

Malatya'da rüşvet aldığı iddiasıyla 8 gün önce tutuklanan Yeşilyurt Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Ali Talip Baştürk'ün avukatının itirazı üzerine dün akşam tahliye edildikten sonra bugün savcının itirazı ile yeniden tutuklandığı bildirildi. Baştürk'ün avukatı Umut Yalçın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir firmadan 5 bin YTL rüşvet aldığı iddiasıyla gözaltına alınan ve çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanan Baştürk için üst mahkemeye yaptıkları itirazın kabul edildiğini ve müvekkilinin serbest bırakıldığını söyledi.

Cumhuriyet savcısının, Baştürk'ün cezaevinden tahliye edilmesinden kısa süre sonra delillerin henüz toplanmadığını belirterek karara itiraz ettiğini ifade eden Yalçın, Baştürk'ün yeniden tutuklandığını kaydetti. Baştürk'ün şu an tutuklu bulunduğunu söyleyen Yalçın, karara yeniden itiraz ettiklerini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber