Genel Müdür Şahin: TRT'de motivasyon problemi var

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Kasım 2007 16:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, ''TRT'de motivasyon problemi var'' dedi.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Amasya Öğretmenevi'nde düzenlenen geceye katılan Şahin, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Şahin, soru üzerine, TRT'nin ''zor bir kurum'' olduğunu, ancak özellikle ''Türk milleti için çok ulvi görevlerin kendisini beklediğini'' söyledi.

Gelecek dönemde güzel projelere imza atacaklarını ifade eden Şahin, ''bu, el birliği ile olacak. Bundan sonra, her zaman Türk milletinin görmek istediklerini ekranlardan göreceksiniz. Umarım ülkemize güzel hizmetler bizim marifetimizle nasip olur'' dedi.

Emekliliği gelen TRT personeli ile ilgili soru üzerine Şahin, emekliliği gelmiş personelin bulunduğunu, ancak şu anki işlerinin personeli hemen emekli etmek olmadığını kaydeden Şahin, şöyle konuştu:

''Emekliliği gelmiş arkadaşlarımızı hemen emekli etmek istemiyoruz. Öncelikli olarak TRT'de neler yapılabilir, onları tespit etmek. Emekliliği gelmiş arkadaşlarımız zaten yavaş yavaş emekli oluyorlar, daha önce de oluyorlardı, bundan sonra da olacaklar ama bizim esas işimiz özellikle TRT'de mevcut personelle en güzelini ortaya koymak.'' TRT'de çok sayıda yetişmiş eleman bulunduğunu da belirten Şahin, ''özel kanalların tamamında TRT'de yetişmiş, TRT okulunda eğitimini tamamlamış arkadaşlarımız var. Oralara gidip böyle güzel yayınlar yapıyorlar. TRT'de motivasyon problemi var. Onu çözeceğiz. Bizlerin de desteği ile en güzel şekilde özel kanalların yaptığı yayın kalitesinde yayınlar yapmaya devam edeceğiz'' diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber