Maliyeciler, sınava hazırlanıyor

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 26 Kasım 2007 11:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Uzman olup devlete daha fazla gelir toplamak için maliyeciler harıl harıl çalışıyor!...

Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Türk Büro Sendikası Gelir İdaresi Başkanlığı'nca yapılacak uzmanlık sınavında üyelerinin başarılı olması için Ankara'da eğitim kursu düzenledi.

Konunun uzmanı Maliye ve Gelir İdaresi bürokratları tarafından verilen eğitim programı 37 gün sürecek. 6.11.2007 tarihinde başlayan eğitim programı 12.12.2007 tarihinde sona erecek. Türk Büro-Sen Genel merkezinde veriler eğitime çoğunluğu Ankara'daki vergi dairelerinden olmak üzere değişik illerden 300'ü aşkın Türk Büro-Sen üyesi katılıyor. Başka illerdeki memurlar ise bizzat online sistemiyle derslere ulaşabiliyorlar.

10 bin civarında Gelir İdaresi başkanlığı çalışanın katılacağı uzmanlık sınavı, 15.12.2007 tarihinde yapılacak. Sendikanın Genele Merkez binasındaki eğitim kameraya çekiliyor, bir gün sonra da sendikanın internet sitesinde yayınlanmaktadır. Böylece Anadolu'nun dört bir yanından uzmanlık sınavına girecek sendika üyeleri, kendilerine verilen bir şifre ile internet ortamından görüntülü ve sesli olarak programı takip edebilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber