Sigarayı bıraktıran Biorezonans metodu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Aralık 2007 15:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tiryakilere bir seansta sigarayı bıraktıran ve tiksinmelerini sağlayan Biorezonans Metodu Kahramanmaraş'ta da uygulanmaya başlandı. Nükleer Tıp Uzmanı Dr. Ahmet Salan tarafından yapılan tedavi ile sigarayı bırakmak isteyenler 45 dakikalık bir seans sonunda bağımlılıktan kurtuluyor.

Alerji ve astım gibi rahatsızlıkların tedavisinde de kullanılan ve özellikle sigarayı bırakmak isteyen vatandaşlar için Kahramanmaraş'ta da hizmete giren bu sistem sayesinde verim alınıyor. Biorezonans metodunun Kahramanmaraş'ta ilk kez uygulandığını söyleyen Nükleer Tıp Uzmanı Dr. Ahmet Salan, öncelikle tiryakiler için "Tütün Bağımlılığı Testi" uyguladıklarını söyledi.

Cihazın girişine, içilen sigaranın ve tükürüğün bırakıldığını ifade eden Salan, bu maddelerin kodlarının okunduğunu, okunan bu frekansların da ters çevrilmiş şekilde tedavi uygulanan kişinin bedenine geri verildiğini kaydetti. Tedaviden sonra da kişinin sigarayı yabancı bir madde olarak algıladığını dile getiren Salan, sigaranın kokusundan dahi tiksinildiğini belirtti. Tedavi sonrasında kişilerde geçici yorgunluk hissedilebileceğini ve ağızda da nikotin tadının oluşabileceğine dikkat çeken Salan, bu belirtilerin bağımlılıktan kurtulma işaretleri olduğunun altını çizdi.

13 yıldır sigara kullanan ve Biorezonans metodu ile sigarayı bırakmaya karar veren Oğuzhan Cilve isimli vatandaş, daha önce bağımlılıktan kurtulmak için çok gayret ettiğini, fakat bunu gerçekleştiremediğini söyledi. Günde 2 paket içtiğini ve Biorezonans metoduyla bunun son bulacağını dile getiren Cilve, "Biorezonans metodu için Kahramanmaraş'tan başka illere gidenlerin olduğunu biliyordum. Burada da hizmet vermesi sevindirici. Tüm sigara bağımlılarını bu tedaviyi olmaya davet ediyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber