Hayrünnisa Gül, protokolde ilk kez bir komutanla tokalaştı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Aralık 2007 07:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül, Pakistan dönüşü havalimanındaki protokolde ilk kez bir komutanla tokalaştı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül, Pakistan gezisinden dönüşte Esenboğa Havalimanı'nda, daha önce kendisiyle tokalaşmamak için protokol sırasından çıkan Ankara Garnizon Komutanı Korgeneral Aslan Güner'in yerine karşılamaya gelen Ankara Merkez Komutanı Tuğgeneral Naci Özdemir'le tokalaştı.

Ankara Garnizon Komutanı Korgeneral Güner, Gül'ün eşiyle birlikte KKTC'ye yaptığı ilk yurtdışı ziyaretten dönüşünde düzenlenen karşılama töreninde, ani bir hareketle protokol sırasından çıkmış, böylece Hayrünnisa Gül'le tokalaşmamıştı. Güner, daha sonraki uğurlama ve karşılama törenlerinde de askeri tören birliğinin karşısında durarak Gül'ü selamlamış ve protokol sırasında yer almamıştı.

Komutan protokole girdi

Cumhurbaşkanı Gül'ün Pakistan'dan dönüşünün gece yarısına denk gelmesi nedeniyle askeri tören yapılmadığından, Tuğgeneral Naci Özdemir de protokol sırasında yer aldı. Gül'ün ardından Hayrünnisa Gül de, protokoldekiler ile tek tek el sıkıştı. Böylece Hayrünnisa Gül, protokol sırasında bulunan bir komutanla ilk kez el sıkışmış oldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber