YÖK Genel Kurulu sona erdi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 07 Aralık 2007 16:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Görev süresi yarın sona erecek olan YÖK Başkanı Prof. Dr. Erdoğan Teziç başkanlığında son kez toplanan YÖK Genel Kurulu sona erdi.

Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsündeki Beyaz Ev'de sabah saatlerinde toplanan YÖK Genel Kurulu, saat 15.30 da sona erdi. Toplantı bitiminde genel kurul üyelerince, Teziç'e veda plaketi verildi. Teziç, genel kurul üyeleriyle hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Toplantıdan ayrılırken gazetecilere, ''Her ayrılıkta bir burukluk vardır'' diyen Teziç, en çok dostlarını özleyeceğini söyledi.

Erdoğan Teziç, saat 17.00'de YÖK personeli tarafından uğurlanacak, saat 17.45'de de Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından kabul edilecek.


YÖK Genel Kurulu toplandı

YÖK Genel Kurulu, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erdoğan Teziç'in başkanlığında toplandı.

Görev süresi yarın sona erecek olan Teziç, son kez başkanlık edeceği Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü Beyaz Ev'de gerçektirilen Genel Kurul toplantısı öncesinde yaptığı açıklamada, sözlerine "Arkadaşlar, bugün başkanlığımın son toplantısını yapıyorum" diye başladı.

Dün basına yeterince açıklama yaptığını belirten Teziç, bu açıklamanın hayli geniş kapsamlı olduğunu ve bunlara eklenecek başka bir husus olmadığını söyledi. Gazetecilerden bir soru almayı gerekli görmediğini ifade eden Teziç, toplantı bitiminde de bir açıklama yapmasının gerekli olmadığını, toplantıda gündemde olan konuların kendi rutin konuları olduğunu belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber